en oud. Naast de verkoop van oude, gebruikte en nieuwe spullen is op de markt van alles te zien en te beleven.

 

Een pak Aroma Rood snelfiltermaling 250 gram kost € 2,75. 4 pakken koffie kosten € 10,00. Bestellingen kunnen desgewenst vooraf worden doorgeven. Mail naar info@keldonksemolen.nl.  

 

Heeft u nog koffiepunten? Gratis pak koffie!

Bestellingen vanaf 4 pakken worden binnen de gemeente Veghel op verzoek gratis thuisbezorgd. De enige voorwaarde (zie hieronder) daarbij is dat u bij de bezorging van 4 pakken koffie naast de  € 10,00 ook uw voorraadje koffiepunten aan het restauratiefonds doneert. Voor elke 2.000 DE-koffie- of theepunten ontvangt u bovendien een extra pak Douwe Egberts Aroma Rood (250 gram) gratis.

 

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl.

 

**Einde bericht**

 

 

Ria Kuijpers geniet alvast van een heerlijk kopje koffie.

(Foto; Jan van de Vossenberg)

Overzicht persberichten.

 

Keldonk, 21 juni 2014

 

Keldonkse molen verkoopt gemalen koffie.

Koffie te koop tijdens Keldonkse Jaarmarkt ten bate van het restauratiefonds.

 

Bij een korenmolen denk je aan malen maar niet meteen aan gemalen koffie. Toch gaat Stichting korenmolen De Hoop Keldonk tijdens de Keldonkse Jaarmarkt op zondag 6 juli gemalen koffie verkopen. Zij die de acties rondom de fondsenwerving voor de restauratie en herbouw van de molen goed kennen zullen niet raar opkijken van deze niet alledaagse combinatie. Ria Kuijpers verzamelt voor het restauratiefonds al jaren zaken die een waarde vertegenwoordigen. Het gaat dan om oud en vreemd geld, consumptiemunten, zegeltjes en ook koffiepunten. De ontvangen koffiepunten zijn dit jaar omgewisseld in heerlijk geurende gemalen koffie. Door het succes van de inzamelingsactie beschikt de stichting over een aardig voorraadje koffie die zij in haar stand op de Keldonkse Jaarmarkt gaat verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht persberichten.

Mensen die graag een pak Aroma Rood van Douwe Egberts willen kopen kunnen een bezoekje brengen aan de stand van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk op de Keldonkse jaarmarkt. Ook niet- koffiedrinkers kunnen op zondag 6 juli van 10.00 tot 16.00 uur rustig een bezoekje brengen aan de markt op en rondom ’t Plein in Keldonk. De Keldonkse Jaarmarkt kenmerkt zich al meer dan 30 jaar door z’n gezellige en ongedwongen sfeer voor jong  

 

 

 

Douwe Egberts Aroma Rood (250 gram)

1. U koopt bij Stichting korenmolen De Hoop Keldonk vier pakken koffie voor  € 10,00.

2. Uw bestelling van minimaal vier pakken DE-koffie wordt gratis thuisbezorgd binnen de gemeente Veghel.

3. Voor de gratis thuisbezorging binnen de gemeente Veghel geldt als tegenprestatie dat u DE-koffie- of theepunten doneert aan Stichting korenmolen De Hoop Keldonk.

4. Doneert u 2.000 DE-punten of meer dan ontvangt u bij uw bestelling bovendien voor elke 2.000 DE-punten één extra pak Douwe Egberts Aroma Rood (250 gram) gratis.

5. Inleveren van DE-punten en afhalen van koffie onder de hiervoor genoemde voorwaarden kan ook tijdens de Keldonkse Jaarmarkt op 6 juli 2014.

6. Losse pakken koffie zijn eveneens verkrijgbaar tijdens de Keldonkse Jaarmarkt op 6 juli 2014. U betaalt dan € 2,75 per pak Douwe Egberts Aroma Rood (250 gram).

7. De DE-koffieactie geldt zolang de voorraad strekt.

Voorwaarden DE-koffieactie