Voorzitter Jan van de Vossenberg bedankte alle kinderen die hebben meegedaan aan de kleurwedstrijd. Voor elke leeftijdscategorie waren er prijzen beschikbaar gesteld door Schellen Boek- en Kantoorboekhandel uit Veghel. Eigenaar Wim Schellen; "Ik ondersteun dit vrijwilligersproject graag. De natuurrijke omgeving van De Roost & de Bulten en het Aa-dal wordt verrijkt met een prachtige molen. Daarnaast     
kan ik door middel van het aanbieden van de prijzen ook mooi laten zien dat je in mijn zaak zeer goed terecht kunt voor een leuk cadeau".

Aan het slot van de prijsuitreiking kregen de aanwezigen de gelegenheid de gerestaureerde onderbouw van de molen te bezichtigen. Uiteraard riep voorzitter Jan van de Vossenberg de aanwezige ouders en opa's en oma's op overal uit te dragen dat iedereen tijdens de BankGiro Loterij Molenprijs 2015 kan stemmen op korenmolen De Hoop uit Keldonk.

Stem maak kans op een heerlijk molenweekend.
De BankGiro Loterij Molenprijs is een publieksprijs. Iedereen mag tot 12 oktober 12.00 uur zijn of haar stem uitbrengen. Stemmen op korenmolen De Hoop in Keldonk kan heel eenvoudig via www.molenprijs.nl/keldonk en het is gratis. Elke stem levert de korenmolen De Hoop sowieso 1 euro op. Op 15 oktober wordt bekendgemaakt welk molenproject de meeste stemmen heeft gekregen en de hoofdprijs van 50.000 euro gewonnen heeft. Onder de stemmers wordt een molenweekend voor 2 personen met twee overnachting in een molen verloot.

Stem op www.molenprijs.nl/keldonk

Klik hier voor de uitslag van de kleurwedstrijd.

**Einde bericht**
Keldonk, 4 oktober 2015

Feestelijke prijsuitreiking kleurwedstrijd Keldonkse molen
Korenmolen De Hoop kan € 50.000 winnen! Stemmen op de molen is heel eenvoudig.

Drie weken geleden startte Stichting korenmolen De Hoop Keldonk een kleurwedstrijd onder de kinderen van diverse basisscholen in de regio. Zondag was het gezellig druk in de ontvangstruimte bij korenmolen De Hoop in Keldonk. Kinderen die met hun kleurplaat in de prijzen waren gevallen ontvingen vooraf een uitnodiging. Met een lekker glaasje fris en een heerlijk koekje was het feestje al snel compleet. Ook hun broertjes en zusjes die graag en belangstellend kwamen kijken wat hun broer of zus gewonnen had deelden in de pret. De kleurwedstrijd werd gehouden omdat korenmolen De Hoop is genomineerd voor de BankGiro Loterij Molenprijs 2015. Iedereen kan op dit moment op de molen stemmen. Als korenmolen de Hoop uit Keldonk wint dan ontvangt zij € 50.000 voor de afronding van het restauratieproject.
Overzicht persberichten.
Overzicht persberichten.

Gezellige drukte tijdens de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd