verloopt. Uiteraard zijn ook onze bouwvrijwilligers aanwezig. Zij vertellen graag alles over wat er zoal bij komt kijken om een molen te bouwen. Kortom; een Open dag met een uniek kijkje op de bouw en werking van een korenmolen!

Opening korenmolen De Hoop Keldonk: Vier het gezellig mee! U bent van harte welkom op 14 en 15 april.

**Einde bericht**
Keldonk, 2 april 2018

Opening Keldonkse molen 14 en 15 april aanstaande
Openingsweekend met feestavond en Open dag

Nog ruim één week en dan is het zover. Korenmolen De Hoop wordt op zaterdag 14 april officieel geopend. Op zaterdagavond is er een groot openingsfeest voor ieder die dit bijzondere moment wil vieren. Zondag 15 april is er een Open dag. Naast de mogelijkheid de molenaars aan het werk te zien is er die dag vermaak in de vorm van o.a. een luchtkussen en worden er heerlijke pannenkoeken gebakken.
Overzicht persberichten.
14 april 20.00 uur: Openingsfeest met discotheek "Op 45 toeren"
Op zaterdag 14 april gaat de tot feestzaal omgetoverde timmer-werkplaats om 20.00 uur open. Coen van de Laar draait dan met zijn discotheek "Op 45 toeren" gezellige en herkenbare muziek uit de jaren ’60, ‘70, ‘80 en ‘90. Molenaar Jan Fransen; "In een molen kun je zien dat technieken die vroeger zijn bedacht nu nog steeds worden gebruikt en actueel zijn. Ook muziek uit eerdere jaren is vaak verrassend eigentijds. Ik weet zeker dat het een feestavond wordt waar jong en oud veel plezier aan beleven!"

15 april 11.00-17.00 uur: Open dag.
Zondag 15 april is het molenterrein open vanaf 11.00 uur. De molenaars malen die dag meel en laten graag aan iedereen zien hoe het maalproces  

Affiche openingsweekend 14 en 15 april

Overzicht persberichten.