Spaaractie;  (gulden)munten en  biljetten, buitenlandsgeld, zegeltjes, etc.

 

Wat is er mooier dan iets dat eigenlijk geen waarde meer heeft op een waardevolle manier in te zetten voor het goede doel? Die vraag stelt Ria Kuijpers uit Keldonk zich. Inmiddels heeft zij met haar tomeloze inzet al veel  oud geld en andere waarden ingezameld voor het goede doel.

 

Opbrengst wenskaarten voor de Keldonkse molen

 

Een verloren uurtje wordt door Ans van der Linden graag gebruikt om wat te knutselen. Zij maakt diverse soorten wenskaarten. Voor elke gelegenheid is er wel een bijpassende wenskaart.  Deze zijn te koop in Sport- en ontmoetings-centrum ’t Span en aan de balie van de showroom van Vakgarage Albert van der Linden in Keldonk.

 

VriendenLoterij

 

Stichting korenmolen “De Hoop” Keldonk steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar ons restauratiefonds  en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor jou en je vrienden, auto's, TV's en meer dan een miljoen andere prijzen.

 

VriendenLoterij frame

Donateur van de Keldonkse molen

 

Wilt u de herbouw van de Keldonkse molen financieel ondersteunen, word dan donateur van onze stichting. Via een automatische machtiging wordt periodiek een bedrag overgemaakt naar het herbouw- en restauratiefonds.

 

Uiteraard bepaalt u zelf de hoogte van het bedrag.

 

 

Waardebonnen etc.

 

Als gevolg van de spaaractie ontvangt stichting korenmolen De Hoop ook waardebonnen, cadeau-  en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een gezellig dagje uit.

 

Kijk hier of er iets van uw gading bij is. Zo heeft u een leuk voordeel en steunt u de herbouw van de Keldonkse molen.

 

 

Wenskaarten frame
Spaaractie frame
Giften frame
Spaaractie
VriendenLoterij frame