Keldonk, 26 juli 2012

 

Heerlijke Bourgondische molenfietstocht.

Fietstocht met lekkere streekprodukten en rondleidingen bij drie molens op zaterdag 1 en 22 september.

 

Op initiatief van het UITpunt wordt op zaterdag 1 en 22 september een georganiseerde fietstocht gehouden op basis van ‘De Drie Molenfietsroute’ (35km). U fietst door het mooie landschap van onze gemeente en staat ongetwijfeld versteld van de rijkdom aan cultuurhistorische herinneringen die onze omgeving nog steeds herbergt. Onderweg stopt u bij de 3 molens voor rondleidingen en diverse streekgerechten. De dag wordt afgesloten met een Bourgondische avond inclusief een 3-gangen diner!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht persberichten.
Overzicht persberichten.

waar u verwelkomt wordt met koffie/thee, een streekverassing en een rondleiding. Vervolgens fietst u naar de Kilsdonkse molen voor een streeklunch en een rondleiding. Daarna fietst u door naar de korenmolen De Hoop in Keldonk (Keldonkse molen) waar u weer een rondleiding krijgt en een streekverassing. Tot slot fietst u weer door naar Het Goeie Leven in Eerde waar u kunt genieten van de Bourgondische avond inclusief een 3-gangen diner (omstreeks 17.00 uur tot 19.00 uur).

 

Kosten en kaartverkoop:

De kosten voor dit complete arrangement bedragen € 45,00 p.p. Kaarten kunnen gekocht worden via: www.uitinveghel.nl, of aan de balie van het UITpunt, Markt 1 te Veghel.

 

De Drie Molenroute Fietstocht met streekgerechten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Veghel.

 

**Einde bericht**

 

 

 

 

 

 

 

De dag start om 10.00 uur bij Het Goeie Leven in Eerde (Vlagheide 8b). Hier is voldoende parkeergelegenheid en heeft u, indien gewenst, ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Vanuit Het Goeie Leven gaat u naar de St. Antonius molen (Eerdse molen)