Keldonk, 20 november 2012

 

25.000ste Keldonkse postzegel uitgereikt aan Vakgarage Van der Linden.

Decemberzegels weer volop verkrijgbaar.

 

Drie jaar geleden startte Stichting korenmolen De Hoop Keldonk met de uitgifte van een speciale Keldonkse molenpostzegel. Dit met het doel om de restauratie van de Keldonkse molen bij een breed publiek op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Uiteraard levert de uitgifte ook extra middelen op voor het restauratiefonds. De Keldonkse postzegels zijn bijzonder in trek. Afgelopen zaterdag reikte de stichting het 25.000ste exemplaar uit aan Ans van der Linden van de gelijknamige Vakgarage in Keldonk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht persberichten.
Overzicht persberichten.

Keldonkse postzegel. Zij vervolgt; “Keldonkenaren hebben meerdere redenen om trots te zijn op ons mooie dorp. Door het gebruik van de Keldonkse postzegel helpen wij graag mee iets van die trots uit te dragen”.

 

Nieuwe serie ontworpen door Annemarie Schellen-van ‘t Veer

Ter gelegenheid van de uitreiking van het 25.000ste exemplaar heeft Annemarie Schellen-van ‘t Veer een geheel nieuwe afbeelding voor de Keldonkse postzegel ontworpen. Aan de hand van een oude prentbriefkaart heeft zij de Keldonkse molen getekend in een goudgeel korenveld met op de achtergrond het prachtig weelderige groen van natuurgebied De Roost.

 

Kerst- en Nieuwjaarspost versturen met de Keldonkse postzegel?

Om het restauratiefonds van de Keldonkse molen te ondersteunen zijn er vanaf nu decemberzegels te koop via www.keldonksewebshop.nl. Met een decemberzegel kunt u uw kerst- en Nieuwjaarspost in de komende periode met een leuke korting verzenden. Een setje van 20 decemberzegels is te koop voor € 9,50, extra zegels kosten € 4,75 per 10 stuks. Binnen de gemeente Veghel worden de via de webshop bestelde zegels gratis thuisbezorgd.

 

Zegels ook verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorboekhandel Schellen.

Naast de speciale decemberzegels zijn ook zegels met waardeaanduiding “1” te koop. De Keldonkse postzegels zijn ook te verkrijgen bij Boek- en Kantoorboekhandel Schellen aan de Molenwieken 3 in Veghel. Hier vindt u tevens een uitgebreide collectie Kerst- en Nieuwjaarskaarten.

 

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl.

 

**Einde bericht**

 

 

Ans van der Linden neemt het 25.000ste exemplaar van de Keldonkse postzegels in ontvangst.

Al sinds de introductie van de Keldonkse postzegel in 2009 frankeert Vakgarage Van der Linden haar post met de Keldonkse postzegel. “Naast andere manieren van sponsoring van dit fantastische restauratieproject is dit voor ons een originele manier om onze klanten te laten weten dat wij de herbouw van de Keldonkse molen van harte ondersteunen”, zo verklaart Ans van der Linden de keuze voor de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postzegels bestellen.