Keldonk, 30 december 2012

 

Keldonk-100 wijn wordt Keldonkse molenwijn.

Jubileumjaar 2012 100 jaar parochie Keldonk afgesloten.

 

Het jubileumjaar van onze parochie is afgesloten. De organisatie kijkt met zeer veel voldoening terug op een zeer geslaagd eeuwfeest. Terugkijkend is het lastig een onderdeel van het totale feestprogramma aan te wijzen als absoluut hoogtepunt. Het was gewoon geweldig! Perfect georganiseerd met oog voor detail. Jong en oud genoten in juni 2012 10 dagen van het feestgedruis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht persberichten.
Overzicht persberichten.

 

Dezelfde wijn, nieuw etiket

Afgelopen week hebben Toos en Toon Opsteen de flessen wijn voorzien van een nieuw etiket. Daarbij werd duidelijk dat zij hun werk in de voorbije jaren goed hebben gedaan. De etiketten van Keldonk-100 lieten niet zo gemakkelijk los. Maar door hun jarenlange ervaring met het beplakken van de Keldonk-100 wijn werd ook deze klus door hen vakkundig geklaard.

 

Te verkrijgen bij Vakgarage Van der Linden (€ 5,00 per fles).

De wijn blijft als vanouds te verkrijgen in vier soorten; rode, zoete witte, rosé en droge witte wijn in flessen van 0,75 liter. De wijn kost € 5,00 per fles. Een doos met zes flessen (eventueel gemixt samengesteld uit het volledige assortiment) kost € 25,00. Desgewenst wordt de wijn tegen een kleine vergoeding verpakt in een leuke cadeauverpakking. De wijn is te koop aan de balie van Vakgarage Van der Linden, Kampweg 12 in Keldonk.

 

Voor meer informatie over het herbouw- en restauratieproject van de Keldonkse molen kunt u de website van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk raadplegen; www.keldonksemolen.nl.

 

**Einde bericht**

 

 

 

Naast genieten van de feestweek en de activiteiten die in de aanloop daar naar toe werden georganiseerd, kreeg Keldonk ook de smaak te pakken van de Keldonk-100 wijn. Ook na de feestweek bleef de vraag naar de wijn aanhouden. Het zijn heerlijke wijnen. Daarnaast maakt het unieke etiket de flessen wijn tot een zeer bijzonder cadeau. Kortom; de wijn blijft geliefd, reden voor de commissie Keldonk-100 de inhoud van hun wijnkelder over te dragen aan stichting korenmolen De Hoop Keldonk.