VRIENDENLOTERIJ

 

STEUN STICHTING KORENMOLEN DE HOOP EN WORD MILJONAIR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting korenmolen De Hoop Keldonk steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar het restauratiefonds van Stichting korenmolen De Hoop Keldonk  en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

 

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou en voor Stichting korenmolen De Hoop Keldonk. Met je lot heb je immers prachtige winkansen en steun je tegelijkertijd het herbouw- en restauratieproject van de molen in Keldonk.

 

VriendenLoterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De VriendenLoterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton. En aan ruim 3.600 clubs en verenigingen, zoals Stichting korenmolen “De Hoop” Keldonk! Met steun van de VriendenLoterij kan de stichting er voor zorgen dat de Keldonkse korenmolen terugkeert in het fraaie landschap rondom het unieke moeras- en natuurgebied De Roost in Keldonk.

 

Naast maandelijkse trekkingen elke week Bingo!

Naast de maandelijkse trekking maakt u ook kans op prijzen met Bingo. Elke week worden 30 Bingogetallen getrokken. Als een getrokken getal op uw Bingokaart staat, dan kunt u het getal wegstrepen. Kunt u alle getallen op uw kaart wegstrepen? Dan wint u een prijs.

Overzicht actie's & giften.
Overzicht actie's & giften.

 

LOTEN OMZETTEN

Klik hier als u met bestaande loten wilt meespelen voor de herbouw van de Keldonkse molen


NIEUWE LOTEN KOPEN
Klik hier als u wilt meespelen met de VriendenLoterij met nieuwe loten voor de herbouw van de Keldonkse molen
VriendenLoterij nieuwe loten frame
VriendenLoterij loten omzetten frame

De uitslag van de Bingo wordt op www.vriendenloterij.nl/bingo bekendgemaakt. Deelnemers kunnen hun bingokaarten downloaden via www.vriendenloterij.nl/bingokaarten-downloaden.htm. De VriendenLoterij houdt automatisch uw bingokaarten bij.

 

12 maandelijkse trekkingen met elke week een Bingo + 2 extra jaarlijkse trekkingen

Een lot kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.   

 

De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13e en 14e trekking. De loten in de 13e en 14e trekking kosten dan ook € 13,00.

 

Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt u ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Heeft u Bingo? Van harte gefeliciteerd! U krijgt de prijs vanzelf toegestuurd. U hoeft daar niets voor te doen.

 

Speelt u al mee en wilt u met uw huidige loten meespelen voor de Keldonkse molen, klik dan hier

 

Heeft u nog geen loten, maar wilt u graag meespelen. Belt u dan even met de ledenservice van de VriendenLoterij op nummer 0900-300 1400 (10 cpm, van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 21.00 uur), of u vult daarvoor het online formulier 'Bestellen loten' in (klik hier                                     ).

 

 

Loten omzetten.
Loten bestellen.
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans

In januari 2017 dubbele geldprijzen !